Friday, 30 September 2011

Gosh! (30/9/2011, 3.45pm)

first time aku bersesak sesak dengan segala kaum yang ade utk beli brg at clearance sale..
10 langkah je lg nk masok gate..staff tu announce stock utk harini habis..simpan stock for tomorrow..
baik ko tak pyh buat clearance sale dah kalau nk simpan2 stock.
iklan punyelah megah..tapi macam 'nak hare' bila depan2.kata open smpi 5 ptg..tp kul 12tghri da tutup.
bergadai nyawa aku harini semata mata nk masok gudang tu.
sucks gila!..dgn miss don't push tu..ntah ape punye sistem la die pki masok 5 person in 20 minutes.almost like half an hour baru dia bagi masok.
almost 2 hours tggu kt gate tu..memang sabar yang teramat lah aku..kalau letak percentage kesabaran,aku rasa sabar aku dah 200 percent..pening2..dengan org sebelah pengsan mata terbeliak..panas terik lagi..dah macam ikan sardin kt situ.macam sauna lah tepatnye cuma takleh duduk.agaknye kalau aku lepak tido kt rumah best gak.
konpem lepas ni aku akan terus mencuba utk masok lagi another warehouse clearance.
konklusi nya,lepas ni after dawn dah kene pacak kt depan gate..dan prepare ape2 ptot masa queue.

No comments:

Post a Comment