Saturday, 1 October 2011

kring kring !!

BUKIT JELUTONG, golf club


wao!..first time masok golf club utk main golf hari ini.
dalam pukul 8 lebih bertolak dari hentian bas teratai sampai sana dalam pukul 9.
starting dengan briefing on how to hold the golf stick properly,how to hit the golf ball using the right techniques.
agak best la jugak..lecturer sempoi,tak byk kerenah..mula2 main golf memang best..lama2 menggeletar tangan sebab kayu golf berat and we have to swing hardly so that the stick hit the ball.
tak sampai seratus pun bola golf guna,walaupun guna bola golf free.tayah gi kutip..abang master tu cakap biasalah beginner,kena sesuaikan diri.siapa tak biasa memang melecet jari..
kat situ takdelah ramai sangat orang kaya datang..yang datang pun berapa kerat je..uncle yang da berumur tu pun boleh pukul bola jauh..semua 150 meter dan keatas.ish..nk kene practice harder ni kalau nak shoot jauh.
masa balik,
bas sampai dlm kul 1 ptg lbey.masuk2 bas,aku pasang mp3 tros lentok dlm bas.balik UiTM dalam pukul 2..smpi rumah tros pengsan..penat gilesss.next week same place..GO FIGHTING!!
btw..takdelah pulak anak2 orang kaya datang..searching again...hohoho

gaya budak hingusan..haha



No comments:

Post a Comment