Sunday, 27 November 2011

letihnya kalau hari-hari macam ni..

problem lain tolak tepi,
nak bengang2, tak puas hati tggu nnt habis sem,
nak berseronok sakan tunggu bila dah settle semua.

argghhh!!!
(screaming out loud)
final final final

kepala makin serabut,
fikir nak siapkan 
assignment yang memerlukan tahap pemahaman yang tinggi,
dengan masa yang suntuk,
due date pun dah dekat,
nak kena operate kerja-kerja secepat yang mungkin,
harap-harap everything is going to be smooth and okay.
insyaAllah amin...
fighting!!

'ya Allah, berikanlah hambaMu ini kekuatan dan kudrat supaya dapat diselesaikan urusanku.Dan permudahkanlah bagi kami segala urusan kami.'



No comments:

Post a Comment