Sunday, 28 July 2013

life as an intern.

oh hey hey..nak bebel banyak sikit entry kali ni..
dah hampir 3 minggu praktikal kat jkr ni..ermm perasaan bosan tu memang menbuak-buak. tak dapat digambarkan kalau aku kerja melangut sama macam praktikal ni..nak kata bos tak prihatin tak jgk..agaknya dia malu kot nak tegur aku..eceh!..haha..btw.. aku sorg je bdk pompuan praktikal kt site ni, bukan tu je..semua yg kerja kt site ni pun laki..gempak tak? awesome kan cmne aku boleh survive.hoho..bangga diri sikit.nasib la dulu pernah pindah sekolah byk kali, so cara nak adapt dgn environment baru selalunya tak lama..3 hari dah cukup..nasib jgkla aku adik beradik semua lelaki..so trick2 taknak kasi kene pulau tau la sikit2.hehe..ENOUGH.BYE

No comments:

Post a Comment